Om oss

Prowash är Nordens ledande rådgivare och leverantör inom fordonstvätt

Prowash bedriver verksamhet i både Sverige och Finland sedan över 40 år tillbaka.

Vi kan fordonstvätt!

Vi servar våra kunder i ordets bredaste bemärkelse, dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna dels med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering. Vi har både bredd och djup.

Med över 40 år i branschen vet vi vad som gör skillnad för en framgångsrik biltvättsverksamhet och vägen dit. Vår drivkraft är att den kunskapen varje dag ska skapa värde för dig som kund.

Vi säljer och installerar över 150 tvättar och reningsverk per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna!

WashTec

Vårt samarbete med WashTec sträcker sig så långt tillbaka som till 1980-talet och tillsammans har vi under drygt 30 år utvecklat produkter som är marknadsledande avseende kvalitet, driftsäkerhet och ekonomi.
WashTec, som kommer från Tyskland, är global marknadsledare inom fordonstvätt. Idag finns drygt 27 000 tvättanläggningar från WashTec i drift runtom i världen, och fler än två miljoner fordon tvättas varje dag i en WashTec-tvätt i över 60 länder.

WashTec har satt standarden för biltvättssystem – oavsett om det är tvättar för personbilar, större fordon som husbilar och husvagnar, lastbilar eller bussar.

Givetvis tillverkas allt under såväl ISO-9001 som ISO-14001 standards och produkterna är CE-märkta i enlighet med EUs maskindirektiv.