Finansiering

Finansiering som passar dig

Vi erbjuder olika upplägg på finansieringslösningar för din biltvätt efter vad som passar dig bäst.

Leasing via Ikano Bank

I ett nära samarbete med Ikano Bank har vi tagit fram ett finansieringsförslag anpassat för biltvätt. Finansieringen går via Ikano Bank och din säljare kommer att introducera dig för din kontaktperson där. Upplägget innebär att du betalar en månadsavgift innefattande amortering av maskinen, ränta och restvärde. Du väljer därefter leasingperiod. Leasingobjektets restvärde gör det möjligt att köpa leasingobjektet från Ikano Bank vid avslutad leasing.

Du äger tvätten och ansvarar också för att lösa den vi leasingavtalets slut. Du väljer fritt tjänster och styr i viss mån din månadskostnad baserat på restvärde vid avtalstidens slut och avtalstidens längd.

Annan finansiering

Det står självklart dig som kund fritt att själv välja finansiering. Det enda vi behöver är ett lånelöfte eller motsvarande i samband med ordererkännande. Om maskinen skall leasas i annan bank behövs ett undertecknat leasingavtal innan maskinen beställs. I de fall finansiering sker via egna medel görs en sedvanlig kreditupplysning och beroende på affärens storlek sker viss betalning vid beställning.

För dig som vill använda dig av ett eget finansieringsalternativ och samtidigt välja fritt bland våra tjänster.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med finasiering?