Rådgivning

Vi rådger, krokar arm och gör resan ihop

Rådgivning och val av koncept

Tillsammans säkerställer vi att du får rätt maskin och utrustning efter dina förväntningar, behov och önskemål. Vi går igenom steg för steg tills vi har ett komplett koncept och maskinval samt eventuellt reningsverk. Därefter får du en offert och vid behov förslag på finansieringslösning. När allt är klart signeras ett ordererkännande och biltvätten beställs. Din biltvätt är på väg!

Projektledning

Ditt projekt tilldelas en specifik projektledare som tillsammans med din säljare, följer projektet hela vägen. Vi planerar i detalj för leverans och installation och säkerställer att vi har allt underlag. Det är en omfattande och viktig dokumentation som vi kvalitetssäkrar för att allt ska gå problemfritt när montaget väl är igång.

Montage

Allt är på plats och det är dags för montage. Nu kommer våra kunniga montörer till platsen, de är passionerade för våra maskiner och vet av erfarenhet hur man installerar en maskin så att det blir riktigt snyggt och en utmärkt bas för många års framgångsrikt och bekymmersfritt tvättande. Du kan själv välja programuppsättning för din biltvätt tillsammans med våra tekniker.

Överlämnande

Maskinerna är installerade, funktionerna testade och din biltvätt är klar att tas i drift. Vi överlämnar biltvätten till dig och håller i samband med detta en utbildning. Vi finns självklart tillgängliga så fort du behöver oss även efter överlämnandet.

Service & utveckling

För att du ska ha en så effektiv och lönsam biltvätt som möjligt med bästa tvättresultat finns vår rikstäckande serviceorganisation. Den bidrar till maximal uptime för din tvätt. Våra passionerade och erfarna servicetekniker arbetar varje dag för att din maskin ska leverera optimalt, nu och flera år framöver. Vi har olika nivåer på avtal för att tillgodose dina behov.

Framtiden

När det är dags för en ny maskin hoppas vi att få följa dig på nästa resa för ytterligare framgångsrika år tillsammans. Vi hoppas att den kunskap vi byggt upp om din affär ska fortsätta skapa värde för dig år efter år.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med rådgivning?